Sommar

7 juli

Majas värden var denna gång helt ok och vi pustar ut. Jag funderar på om Majas förändring kan bero på att Bianca håller på att stiga över henne i rang.
Nu kan vi sova gott igen!

Igår eftermiddag tog vi en tvåtimmarstur i skogen med fyrhjulingarna. Jag tränar mig på att köra, även i backar och på ojämna, steniga stigar. Jag kör inte gärna så fort, igår blev jag omkörd av en cyklist! Jag skyller på att det var en tävlingscyklist… vi körde i alla fall åtminstone i 25 km…

Det är en sådan frihet att komma ut och se djur och växter och lukta på sommaren, lyssna är sämre med motorerna igång.

Det är en fröjd att gå runt i trädgården och njuta av växtkraften! Bianca har fått smak för sallad, så henne får vi hålla borta från pallkragarna!

På kvällen bjöd Lasse på smaskig jordgubbstårta. Det är och smakar sommar!