Ännu varmare

22 juli

32,4 grader visade temometern igår. Mats älskar värmen och njöt för fulla muggar! Vår lilla ljugarbänk under äppelträdet hade gått sönder så vi plockade fram husbilsstolarna så vi ändå kunde sitta där. När Lasse kom hem fixade han bänken på nolltid, han är bra han!

Trots värmen fick jag en hel del gjort men mestadels satt jag och pustade, värme är inte riktigt min grej men jag klagar inte!

På kvällen satt vi ute länge, det hade blivit mulet men var fantastiskt varmt och myggfritt. Först vid 22:30 kom myggen och vi gick in.

Vid midnatt startade ett gigantisk åskväder som härjat under hela natten och fortfarande mullrar strax före kl 8.

Idag kommer Per och ska hämta en italiensk gatuhund, Neve. Hon är c:a 3 år och ser ut som en större variant av Bianca, det skulle kunna vara hennes mamma. Hon blev utslängd av familjen när hennes husse dog och levde vilt under en period. En sopåkare brukade mata henne och bad polisen ordna ett hem, viket blev hos Anna. Per ville ha en hund men avvaktade för att katten skulle få en lugn sista tid. Anna sparade Neve för Pers räkning och eftersom katten dog för någon vecka sedan kommer nu Neve att få ett bra hem hos honom! Foton kommer i morgon!