Höst

13 september

Idag slog hösten till, jag vaknade med regnsmatter mot rutan och när jag tittar ut är det höst!

Igår eftermiddag sken solen och vi hade nästan 20 grader när jag och hundarna var ute i trädgården. Sommarkänslan fanns kvar fastän jag på morgonen konstaterade att snöpinnarna sattes upp längst vägen.


Vi är tränade i att vänta. På fredag ska Mats träffa läkaren för att bli godkänd för en promenadskoter ( 2 månaders väntetid). På onsdag eller torsdag får vi veta valutgången och därefter se vilka konsekvenser det får.

Ikväll fortsätter studiecirkeln ”Lokal krisberedskap” i bystugan. Civilförsvaret ska komma och vi ska fortsätta att diskutera hur vi bäst rustar oss inför en kris.

Ukrainakriget har hamnat i skuggan av valrörelsen men det har skett en del förändringar till Ukrainas fördel.