Ommöblering

20 september

Idag har Anna påbörjat den långa bilkörningen hem till Santo Padre. Lasse och hans vän Ludde kommer att flyga ner i oktober för att hjälpa henne med olivskörden.

Varken Mats eller jag har inte varit helt pigga den senaste tiden, vare sig fysiskt eller till humör. Vi väntar otåligt på leveransen av promenadmoppen. Inomhus pågår den stora röjningen och närmast på tur ska vi testa att möblera om i vardagsrumsdelen, det är där det är varmast och vi kommer spendera mest tid under höst och vinter.

Tobias skickar fina foton från San Diego, där han är på besök. Vilken omställning det måste ha varit för honom att efter alla år i San Diego sitta coronaisolerad i Arkhyttan i två år! I december flyttar han in i en lägenhet nära jobbet i Köpenhamn. Det passar honom perfekt!