Måndagsfix

26 september

Utan att jag vet varför har jag gått ner ytterligare några kilon i sommar och är 17 kg lättare än för 10 år sedan. Min typ2-diabetes har inte påverkats trots att jag sköter mig väl. Jag har fått utöka medicineringen med en ny sorts tablett som stabiliserat blodsockervärdet men som biverkning får jag underlivssvamp och det är inte trevlig!

Mats lider just nu av både gikt och klåda och väntar otåligt på sin promenadscooter.

Igår var det solsken igen och jag fortsatte trädgårdsarbetet och laddade volvobatteriet. Mats tog hand om lammköttet, ingenting går till spillo! Nora och Haylie for hem till Ximena på förmiddagen och det blir skillnad när vi bara har våra tre hundar hemma.

Idag väcktes jag av regndropp igen. Om volvon fungerar som den ska, kommer jag att förbereda husbilen för vintern och ställa av den. Vi ska också ställa i ordning det sista för förvaring av promenadscootern i källaren.

Jag förbereder för att göra inlagda gröna tomater, vi har några stycken att ta hand om!