Kall fredag

Den senaste månaden har jag som minst haft 19 och som mest 47 besökare per dag här i bilddagboken. Ibland gör jag en blänkare på facebook och då ser jag hur antalet besökare tillfälligt ökar. I genomsnitt har jag 30 besökare om dagen.

Min mage lugnade sig under gårdagen och vi hade en bra vardag, som vi oftast har.
Jag är imponerad över att Mats bibehåller sitt goda humör trots alla besvär. Under en längre period, för något år sedan, när han också hade sköldkörtelbesvär, var det sämre och han var inte rolig att ha att göra med. Mina erfarenheter som strumasjuk hjälpte mig att acceptera och vänta ut honom men det var en jobbig period för oss båda och även Tobias som bodde här då.

Jag möts av en kylig fredagsmorgon utan snö, bara isgator på gräsmattor och stigar. Det är dags att hämta in mer ved och jag fortsätter med Traderaförsäljningar. Fredagen bjuder också på längdskidåkning och På spåret.
Om en vecka är jag hos systrarna i Skarpnäck. Karin meddelade igår att gästsängen är bäddad!