Regn och rusk

Vädret är verkligen varierat, jag vet inte hur många gånger på dagen som det regnar eller som solen skiner. Igår var det ganska svalt också. Vädret kommer fortsätta vara lika nyckfullt och den planerade grannfesten på fredag har därför blivit inställd. Så synd, den hade vi sett fram emot!

Det blev ingen hundbur, vi har kommit fram till att vi behöver tillverka en egen som passar bakluckan. Däremot blev det en biltur Borlänge, Falun och hem. Det visar sig att det finns en del småfel som behöver åtgärdas på bilen men det kommer att gå på garantin. Allvarligast är ett glapp någonstans som orsakar att blinkers, ljus mm helt lägger av emellanåt för att sedan plötsligt komma tillbaka liksom att den inte växlar som den ska. Det är bra att vi har kvar volvon tills det blivit åtgärdat.

Bilaffärerna är inte helt klara eftersom bankerna tar tid på sig och jag kan inte riktigt koppla av förrän vårt lån på husbilen är löst. Likaså ska vår nya bil fungera ordentligt!

Den 18 är pensionsdag och Mats fick köra några vändor för att fylla på vårt matförråd. Han lämnade innan dess prover som visade att hans värden var precis som de ska igen! Skönt!