Äppelmos

Igår hade vi en riktigt skön sommardag, varmt och soligt! Lasse och Mats flög en stund men det var lite för blåsigt. Jag gjorde äppelmos och det mesta hamnade i frysen.

Lördagens marknad var lite mycket för min kropp. Jag har fortfarande träningsvärk och betydligt mer ont i ben/höft. Jag var hos fysioterapeuten som hjälpte mig att träna på att stå och gå rakt. När jag tror att jag står rakt står jag väldigt snett! Jag fick även övningar för att stärka bukmuskelaturen, hon sa att eftersom musklerna är så svaga är det nästan ett under att jag kan gå. Övningarna hos henne ökade även smärtan så under eftermiddagen var jag lite deppig men blev även påmind om hur mycket bättre jag blivit.

Idag ska vi ägna oss åt nya handikappbilen, troligtvis kommer vi att häva köpet. Bilfirman lyckas inte åtgärda de elektriska felen. Ibland fungerar allt men ibland sätter vindrutetorkarna igång, eller helljuset, eller blinkersen utan att de går att stänga av eller så är hela panelen svart. Det är drygt och en stor besvikelse! Vi köpte bilen den 15 juli och hade tänkt göra ett antal ”roadtrippar” under sommaren och hösten.

Här är en tidningsartikel om Lillhärdals skola, en av Sveriges första enhetsskolor.