Decembermys och framtidsplaner

Med första advent flyttar julen allt mer in i vårt hem. Mats tittar på en julfilm varje dag, vi följer Trolltider på TV och ljus glimmar från alla hörn. Vi kan inte ha levande ljus på grund av syrgasen men numera ersätts de med batteridrivna som är helt ok, det är bara stearindoften som saknas.

Idag var det 13 minusgrader när jag klev upp. Lasse ligger sedan i fredags utslagen i förkylning uppe på övervåningen. Vi servar med dryck och middagar, vi använder hans hall som skyddande sluss.

Jag väntar på tillåtelse att publicera bilder på Ylva Lo, de förser oss med många fina foton och det faller en och annan tår!
Jag ska beställa tågbiljetter, vi har precis bestämt att det blir nästa vecka och Elin har lovat att facetima ofta fram tills dess!

Igår anmälde vi oss till en Fåröträff i maj. PAH-föreningen bjuder på några dagar tillsammans med andra sjuka och anhöriga. Vi deltog förra gången och flera av de vänner vi fick återkommer även denna gång! Det är ovärderligt att träffas och utbyta erfarenheter. PAH är en mycket begränsande sjukdom och svår för andra att förstå.