Befriade!

Transportstyrelsen har meddelat att jag från den 17 juni inte längre är registrerad ägare av Chryslern från Eskilstuna! Vi är äntligen helt befriade!

När vi fick bilaffären upphävd kunde vi börja satsa på den andra Chryslern, en mycket äldre handikappanpassad bil med mindre finesser. Därför körde vi den till verkstan för service igår. Det visade sig att vattenpumpen läcker och är helt sönderrostad. Vi kunde ändå ta oss hem så att vi fick med oss scootern men nu står den parkerad här hemma tills den 27 då reservdelarna kommit och verkstaden har tid att laga den.
Vi kan låna Lasses bil för akuta ärenden och Mats kan köra till Skedvi med storscootern för mathandlande, så vi klarar oss. Men vi måste tyvärr ställa in en 60-årsfest i Gävle direkt efter midsommar.

Igår började Åsa och jag gå igenom alla gamla foton som jag samlat i flera kartonger. De ska delas upp mellan Elin och oss. Det var väldigt blandade bilder från de senaste 38 åren! Vi ska fortsätta idag. Åsa ska också redovisa terminens sista arbetsuppgift

men därefter ska vi fira!