Dela livet

Jag har förmånen att dela livet med Mats!

Mitt liv har inneburit mot- och framgångar och har snirklat sig fram på vägar som jag aldrig kunnat tänka ut i förväg.
Innan jag träffade Mats hade jag fått två underbara döttrar och haft ett aktivt yrkesliv med tre olika typer av befattningar. Jag hade också varit sjuk under en lång period och genomgått en komplicerad skilsmässa.
Efter ett antal riktigt tunga år hade jag skaffat en ny utbildning, ett nytt jobb, flyttat till en annan stad och skapat mig ett nytt liv men sakande en livskamrat att dela livet med. Då hittade vi varandra, jag och min Mats!

Vi har haft med och motgångar under de 22 år vi levt tillsammans.
Jag är övertygad om att jag inte hade överlevt min bröstcancer om inte Mats hade funnits där. Jag blev totalt golvad av cancerbeskedet efter att ha kravlat mig upp från de tunga åren och just påbörjat ett nytt skede i mitt liv. Jag vet också att Mats inte hade överlevt sitt hjärtstopp om inte jag varit hemma och höll honom vid liv tills sjukvården tog vid. Och ingen av oss hade överlevt utan Sveriges sjukförsäkringar och sjukvård!

Den person jag har haft svårast att stå ut att leva med är mig själv men med åren har jag blivit mer förlåtande och börjat acceptera mig själv som jag är! Mats är heller inte alltid så enkel att leva med men att få dela livet med honom är något jag absolut inte vill vara utan!
Vi följer livets kringelkrokar tillsammans och väljer det vi kan påverka. Oj så många fantastiska upplevelser och stunder vi har haft och kommer se till att ha i fortsättningen!

Tack för att du finns i mitt liv Mats!