Plötsligt hände det…

morgonen startade så bra, jag pratade med Elin om helgen och med Karin om tågresan i morgon. Efter lunch började jag röja på verandan och…

då slog det till igen – om det är samma virus som tagit om vet jag inte men jag har fått feber, mår illa och är dålig i magen. Attans! Jag vill inte, jag ska ju till Umeå i morgon! Men det går ju inte med feber… Depp och gråt, jag har sett fram emot detta så länge!

När jag hade pratat med Elin och Karin igen tändes ett litet hopp, det är kanske magsjuka och då kan ju det gå över ganska fort! Vi avvaktar till i morgon innan jag avbokar resan. Tåget går 13.47 från Gävle.

Nu håller vi tummarna!

3 tankar kring ”Plötsligt hände det…

  1. Åsa Berglund

    Jag håller tummarna för att du ska hinna bli bra och åka till Umeå. Det ska bli bra! Kram!

Kommentarer är stängda.