Tidig morgonlycka

Vaknar tidigt och smyger upp för att inte väcka hundarna och Mats. Solen ligger lågt och lyser upp köket och bildar vackra skuggor.

image image

Vilken lycka, att vakna långsamt och se och höra dagen vakna till en ny ledig och strålande vårdag. Dricker mitt morgonkaffe och går sedan ut i trädgården med hundarna. Växtligheten exploderar och det går nästan att se hur det växer. Jag älskar att vakna och bo på denna fantastiska plats tillsammans med min flock, hundarna och Mats!

I morgon åker min syster Karin, Magda, Pepe och jag med tåget upp till Umeå. Elin tar sin masterexamen med masterutställning och vernissage på Bildmuse’et på lördag. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med dem få träffa Elin och vara med på vernissagen!

Idag tänker vi ställa i ordning hönshuset, nästa vecka är det dags att ta hem en tupp, några värphönor och lite kycklingar! Vi ska också ställa i ordning på verandan, det är dags att överge vårt vinderbo.

image