Väntan

Är uppe sedan klockan 5 och väntar på att klockan ska bli 8. Ska ringa till min läkare och fixa förlängd sjukskrivning.

Natten har inneburit sömn i 1-timmespass, däremellan har jag vaknat i hostanfall och sedan slumrat till igen. Ja, jag börjar tycka riktigt synd om mig! Hade inte Mats haft detsamma innan mig hade jag nog gett upp. Igår var första dagen han inte snöt sig hela tiden och dessutom kunde böja huvudet framåt utan obehag och då var det två veckor sedan han blev sjuk!

så jag väntar, på telefontid, på att bli frisk, på att få börja jobba igen!

2 tankar kring ”Väntan

  1. Gunilla

    Får träffa läkaren i morgon. Tror inte jag behöver medicin, bara mer tid att komma igen. Det tar lite längre tid att återhämta sig nu för tiden.
    Men vi glädjer oss åt det lilla, jag är lycklig att jag inte har feber och att huden är sval inte varm och klibbig. Mats är lycklig att han kan luta huvudet framåt utan näsrinn….

Kommentarer är stängda.