Mors dag och Hasslarödsäkten

Facebook påminde om pappa idag, för 6 år sedan levde han sina sista dagar.  Mina två systrar var hos honom när han dog. Mamma levde ett halvt år längre och jag var hos henne när hon dog.

I sovrummet hänger pappatavlan, som jag målade när han fick sin stroke, och mammatavlan som jag målade efter hennes död. Jag tittar på dem varenda morgon när jag vaknat.

image

Mamma kommer från hasslarödsläkten. Vi har en facebooksida (Hasslarödsläkten) och vi har lagt in all släktforskning ( från både mamma och pappas sida) på pappas hemsida:   http://www.seved.eu/hasslarod/index.htm

Jag gjorde sidan tillsammans med pappa och han var mycket stolt över att han hade en egen sida på internet. Idag hörde en avlägsen släkting av sig och ville veta mer om hasslarödsläkten. Själv är jag inte intresserad men hoppas att någon annan släkting nappar!

Idag är det mors dag och jag skickar lite extra tankar till farmor Elin. mormor Agda, mamma Gunnel och Mats mamma Vera!