Reflektionstid

Lördag, helgledig och till och med en extra ledig dag på måndag. Två arbetsveckor kvar till semestern. Jag sitter i min hörna och reflekterar.

Jag trivs så bra i min flock. Hönsen har utökat oss och förgyller dagarna med sina underbara personligheter och färska ägg. De vita börjar bli hemtama men värper ännu inte. Det är Böna som är mest framåt. Hon och Asta är tuffast. Tuppen Arne gal men har ännu inte lyckats få till galandet till fullo. Antingen blir starten eller slutet rätt. Hundarna blir slöa i värmen. Donna börjar bli gammal, hennes päls är för första gången inte lika fin och fräsch som Bellas.

Efter fantastiska sommardagar i Tällberg avslutade jag arbetsveckan med att flytta in ordentligt i mitt nya kontor. Igår var jag ensam där. Markus kommer att flytta in först i höst. Robert och Magnus arbetade i höghuset. Vi har ett kontor kvar där som vi kommer att turas om att sitta i. Mina arbetsuppgifter innebär att jag kommer att vara i båda husen, igår t ex började och slutade jag med möten i höghuset.

image image image

Tog igår en selfie, varm och svettig på verandan och skickade i gruppchatt till familjen. Plötsligt såg jag, det är en åldrad Gunilla som sitter där, skalet är 62 och själen likaså. Men innandömet känns mycket yngre och det är så svårt att fatta.

image

Igår tänkte jag extra mycket på mamma och pappa. Mamma skulle ha fyllt 90 år och för 6 år sedan ganska exakt, dog pappa. Ni saknas mig!

 

En tanke kring ”Reflektionstid

  1. Mats Sjöbom

    Så wwqswaqsswaqqsw (<– tog bort ett hundhår på tangentbordet ) fin bilden blev på gammDonna

Kommentarer är stängda.