Dag 3: Ingen vanlig dag!

Klockan 8 plingar mobilen och jag läser Outlooks meddelande:  semester

imageDenna morgon är strålande med klar luft, solsken och blå himmel. Jag fixar frukost och sätter mig i min myshörna och myser. Hundarna får mat och rastning, hönsen blir ompysslade och utsläppta och grannkatterna blir bortjagade. Skön start på första riktiga semesterdagen!

Igår hade jag en halvbra dag, jag mådde inte riktigt bra. Nu för tiden får jag emellanåt sådana dagar, då kroppen protesterar och jag får ta det lite extra lugnt. Då får jag träna tålamodet och att inte bli triggad av att inte må toppen, vilket inte alltid är så lätt. Jag putsade i alla fall de resterande fönstren på nedervåningen och verandan. Det är så fantastiskt lätt med vändbara fönster och tur att jag inte är pedant. Rena fönster kan få ha en liten rand kvar, de är ju rena!

Idag är inte vilken dag som helst. Elin har meddelat att hon får bilskjuts från Umeå till Gävle och kommer hit framåt kvällen. Så fantastiskt roligt att hon kommer! Längtar!