Återhämtning

Jag kände mig sliten i slutet av veckan och det visste jag att jag skulle bli. Vare sig helgaktiviteter eller kvällsaktiviteter går obemärkt förbi. Det är det pris jag får betala för att jag valt att arbeta heltid. Men jag blir glad när jag redan idag känner att jag återhämtat mig!

image

En av garagedörrarna har blivit målad med svart slamfärg, stuprännan är borttagen så att jag kan falurödmåla färdigt väggen. Garaget kommer att bli riktigt fint när jag är klar!

Jag har också letat upp det älgpass som ligger längst bort från vägar och bebyggelse. Det är lite spännande att gå ensam långt inne i skogen!

image image

Ace och Asta har det bra i sin hundbur. Ace börjar ändra färg redan. Nu är vi säkra på att Dileva är en tupp, han gal och börjar göra anspråk på hönsen! I äggkläckningsmaskinen är det varmt och tyst än så länge.