Gallsten

Det var inte bra att äta resterna av strömmingen och räkcrepsen till lunch igår. Jag fick ett gallstensanfall som var förskräckligt besvärligt. Vid 22-tiden orkade jag inte längre och vi körde till akuten i Falun.

Mina tidigare magbesvär, jag har varit på sjukhus 2 gånger och botat mig själv ett par gånger de senaste 3-4 åren, var troligen också gallbesvär. Läkaren var vänlig, ung och pedagogisk och jag fick fantastisk, trevlig och bra hjälp på akuten. Vi var där 3 timmar och jag åkte därifrån smärtfri och lättad över att veta vad smärtan är och beror på. Men usch sådan smärta!

image

Vi hade planerat en eftermiddag i skogen, jag följde med men stannade vid bilen. Mats och Putte tog sig till sina älgpass.

image

Idag hade jag planerat en workshopsdag i Dala Storsund. När jag somnade vid 3-tiden i natt hade jag bestämt mig för att starta upp dagen via Skype. Det gick bra och de är så få att de kan ta hand om resten dagen själva. Jag ska nu sova några timmar.