Snö

I USA vinner Trump presidentvalet till experternas förvåning och mångas förskräckelse. Det som oroar mig är att klyftorna blivit stora mellan stad och landsbygd, fattiga och rika och att väldigt många saknar insikt i hur det är att befinna sig i underläge. Man borde belysa varför och varifrån missnöjet kommer som gör att så många väljer att rösta som de gör.

img_2021

I Sverige snöar det, inte i norr utan i Stockholm och mellansverige. Just nu har vi mer snö än vi hade någon gång förra vintern och det handlar bara om 1 dm drygt. I Stockholm har det kommit massor och det är lite kaos i trafiken.

Idag ska jag arbeta hemifrån. Jag ska ta en längre lunchrast för att gå ut i dagsljuset, skotta snö och hälsa på hönsen. Det enda jag ser vardagsmässigt är bara mörker och det tär på mig…

img_2020