Senior

Fjärde vinsten i vinlotteriet på jobbet, det har varit enbart röda viner och det är Mats som får flaskorna. Det är han värd, han lagar mat, hämtar vid bussen, står ut med mitt jobbprat och är världens bäste man och livskamrat! (Fast dagens vin var ruskigt gott)

img_0605

Idolerna har blivit gamla, Leonard Cohen dog idag, 82 år gammal.

Vart tog åren vägen?

Vi har blivit gamla, jag har börjat planera för pensionen. Jag vill utöka Spanienresorna till november också och gärna två veckor istället för en (om det är ok för syster Karin).  Kroppen är trött och även hjärnan, det är precis att jag orkar med mina 11-timmars arbetsdagar. Helgerna behövs för återhämtning, liksom en och annan hemarbetsdag. Och Mats markservice är ovärderlig!

Jag trivs mycket bra med mitt arbete och kan från och med idag kalla mig senior projektledare. De två sista åren kommer jag att göra det jag är bäst på och jag känner att jag gör nytta. Det borde alla få uppleva!

img_0607

Vi har gett hönsen namn och bland de bästa är Dileva som är tupp och Diva som ni ser på fotot!