Första morgonen…

Resan gick bra, jag träffade Anita på Arlanda. Flyget var lite skumpigt men det var molnfritt söder om Madrid och utsikten var fantastisk. Sierra Nevada,  bergen, byarna, odlingarna, medelhavet och det hela avslutades med en långsam landning med en sväng ut över havet.

Karin mötte och vi hann med bussen trots att Anitas resväska var skadad och skulle anmälas. Strålande sol och 20 grader varmt, vilken kontrast mot snålblåsten i Säter med -6. Bussen var full av svenskar som droppade av utefter kustremsan. Sista resan var taxi upp till byn och kl 20 var vi framme. Vi åt underbar fisksoppa och lyssnade på när Karin berättade om sin Peruresa.

F039C378-ED39-48FA-B6A3-336DF5F5380A

Jag är nästan återställd efter förkylningen, härligt. Första natten var en typisk första natt på ett nytt ställe och jag vaknade tidigt. Jag älskar mina morgonstunder, byn håller på att vakna och ute på balkongen hörde jag hundar skälla, tuppar gala och luktade på värme och Molvizar.

Jag virar in mig i en filt i myshörnan och laddar för vår första dag i Spanien.

IMG_0894