Liver går vidare…

Hur det än är går livet vidare och vi vänjer oss vid det nya. Donna letar fortfarande efter Bella och Putte är lite missnöjd.

Idag är Mars i Arlanda med andra jägar-/skytteutbildare. De ska träna på en inomhusbana. Jag ska fortsätta måla, jag inser att Belllas tillstånd satte stopp och påverkade min kreativitet förra helgen. Nu är det dags att fortsätta. Vi gör om stora rummet till en atelje och vill ta upp vårt konstnärsskap igen.

IMG_1045 IMG_1049IMG_1050

Fågelinfluensan har varit ett hot mot Sveriges tamfåglar och det blev förbud att ge bort eller sälja ägg om hönsen fick gå fria utomhus. Vi vill inte ha dem instängda så det var inget svårt val. Som tur är hävdes restriktionerna i förrgår och nu behöver vi inte överproducera ägg.

Jag har startat en egen enskild firma som tar över efter BilldocDesign som Tobias och Mats drev. Firman heter Arkhyttans Bild och Design och vi håller på att bygga upp verksamheten. Det blir en lagom bisyssla för mig och bra när jag går i pension. http://www.bildochdesign.nu

IMG_0999

På jobbet händer det mycket som vanligt, om möjlig mer än vanligt. Jag deltar i arbetet med Förberedelser för en ny it- organisation 2018 och verksamhetsutveckling. Min senioritet utnyttjas på ett bra sätt och jag trivs!

Livet går vidare och allt är som det ska!