En hjärtefråga…

Idag har det i Stockholm skett ett fruktansvärt misstänkt terrorbrott med flera människor döda. Det är skönt att det finns sociala medier så att vi fått veta att vänner, släkt och arbetskamrater mår bra, även Viktor som är kvar på skolan vid Odenplan. När de första rapporterna kom var vi ute vid en skogssjö för att möta våren. Hundarna tog årets första bad!

IMG_1174

De senaste veckorna har varit turbulenta på det personliga planet, med Bellas sjukdom och död, Mats vän Gunnemar och farbror Eskos död. En vecka efter Bellas veterinärbesök var vi på ett akut läkarbesök med Mats. Ända sedan älgjakten i oktober har han dragits med sämre hälsa och inte repat sig. Det blev alltmer påtagligt att något måste vara fel och i måndags sökte vi hjälp.

Vi har fått veta att Mats har hjärtproblem, förmaksflimmer men även andra problem. Detta gör att det är tungt att andas. Prover har tagits och fler väntar. Han har börjat medicinera men väntar på ytterligare prover och röntgen innan rätt behandling kan sättas in. Vilket tungt, och tråkigt besked och så oroligt!  Jag saknar ord…  våra känslor och tankar far omkring och det är svårt att vara tålmodig och invänta alla besked!