Vår

Våren har äntligen kommit, den och Elins besök har vänt vårt humör. Vi har fogat oss i att Bella är borta och att vi börjar få ålderskrämpor. Nu borde det bara kunna bli bättre!

Igår arbetade jag intensivt här hemifrån under hela dagen. Mitt fokus har varit lite splittrat men nu kunde jag arbeta ifatt en del. Mats tog bilen och uträttade ärenden, han har återfått ork vilket känns härligt! Elin tog vid och fortsatte klippa häcken mellan regnskurarna.

Igår kväll missade vi att Asta var kvar ute när vi stängde hönshuset. I morse stod hon utanför och väntade men var lika glad som vanligt när jag kom ut. Idag ska Elin och jag göra en utflykt till Zornmuseet och se hur långt våren har kommit runt Siljan.

Målningen på korset gjorde jag efter mamma och pappas död. Denna gång är det en hälsning till Esko, Gunnemar och Bella!