Semester

Vi tar sovmorgon till 6.30. Inte illa eftersom vi somnade vid 22-tiden och bara hade en nattkissning. Nu har jag två semesterdagar och det fina vädret har äntligen infunnit sig.

Ella blir mer och mer framfusig och Donna har helt accepterat den nya flockmedlemmen. Hon är som vanligt värdig och skulle aldrig leka med henne. Putte börjar också vänja sig men håller sig undan och tycker att hon är besynnerlig och besvärlig. Som tur är har Ella ännu inte förstått att man kan gå upp en våning, så där uppe är det garanterat Ella-fritt än så länge. Kissa utonhus har Ella fattat men det här med att bajsa när det finns så mycket spännande därute hinner hon inte med. Det måste vi öva på.

En vecka på madrass på golvet börjar kännas i kroppen men Ella måste vara rumsren innan vi tar upp henne på övervåningen och i vår sköna, dyra säng! Hon sover helst med nosen mot min hals och det är ju inte alls  fel att ha en Ella snusandes vid örat!