Söndag

Igår döptes Ebbe Hans-Emil Seved Idevall. Ellinor, Linda och Birgitta har skickat bilder och det  verkar som det var ett fint dop! Jag minns hans pappa Emils dop, då Karin, Christian och jag, på grund av taxikrångel, inte kom fram till kyrkan förrän dopet var över…

Idag, söndag, sov vi länge. Det var Putte som tyckte det var dags att kliva upp kl halv åtta.  Det är betydligt svalare och regnet hänger i luften.

Jag laddar för en fyradagars arbetsvecka innan jag reser till Göteborg på fredag. Jag ska försöka arbeta hemifrån några eftermiddagar.

Långsamt men säkert håller vi på att inhägna på framsidan så att vi kan vara ute med okopplade hundar. Vi har insett att det var Bella som stod för skällandet, så nu är de betydligt lugnare när de är utomhus. Maja busar vilt med dem båda, Donna ignorerar henne men Putte tycker att det är kul emellanåt. Som alla valpar är Maja antingen av eller på och hon håller oss alla sysselsatta när hon är påslagen!