En härlig känsla!

Det är en härlig känsla, känslan att vakna utsövd i min säng med Maja i knävecken och Donna nedanför fotändan. Ligga och känna efter, ingen feber och kroppen känner sig befriad efter arbetssamma dygn. Titta ut genom fönstret på de nu helt utslagna björkarna och se älvorna dansa på åkrarna! Livet känns alltid lite extra bra efter en rejäl förkylning, det är lättare att uppskatta det vardagliga.

I fåtöljen på nedervåningen vakar Mats sig igenom sin förkylning. Putte sover i sin soffa bredvid honom. Jag rastar hundarna och Maja hoppar därefter upp i hans knä. En kort stund därefter har Mats somnat.

Jag kommer att arbeta några timmar här hemifrån idag, jag har en del att ta igen efter 3 dagars sjukskrivning.

Det verkar som om det ska bli bättre väder resten av helgen. Jag hoppas att vi kan börja nyttja verandan som bara väntar på oss. Vi behöver skaffa lite kryddväxter och tomatplantor. Jag fick ett gäng tomatplantor av Anna som jag glömde ute och lyckades få dem att frysa ihjäl!