Vänner

Jag hade tur och piggnade till framåt kvällen igår och det enda positiva med gallstensbesvären är att jag uppskattar det smärtfria livet när det väl har släppt.

Mats visade ytterligare prov på förbättring och bakade kanelsnäckor som vi mumsar på, det var ett tag sedan sist. Maja blir allt bättre på att göra ifrån sig utomhus och 2 av hönsen ligger nu och ruvar. Livet och semestern rullar vidare. Jag konstaterar att det är fantastiskt viktigt med vänner. Mats vänner har ringt, tittat in då och då och verkligen brytt sig. Tack för det, det är ovärderligt och har betytt mycket för Mats men även för mig!

Vi planerar att med hjälp av vännen Lasse få plåt på garagetaket. Jag ska också måla klart de två återstående väggarna. Garaget har varit mest eftersatt och det ska bli så skönt att bli klar med ett projekt.Det är typiskt sommarväder, solen skiner oftast på förmiddagen, det är växlande molnighet och kanske någon skur på eftermiddagen. Det är kyligt, kring 15 grader och blåsten är kall och ovanligt ihållande.