Senior

Semestern resulterar i senare kvällar och mornar. Oftast är det hundarna som vill att jag ska kliva upp vid 8-tiden. I natt vaknade jag till vid 3-tiden när traktens ungdomar transporterades hem med traktor från en sommarfest. Fortfarande är sommarnätterna ljusa!

Igår mådde jag rätt bra hela dagen. Min mage och min migrän verkar ha stabiliserats sig. Jag njuter av att fått hem lite blommande blommor och kryddväxter. Jag har fått frön av Pepe och nästa år hoppas jag att jag har ork och kraft att starta egna odlingar igen.

 

Med posten kom igår det slutgiltiga beskedet att jag numera är senior projektledare it. Jag har haft lite olika arbeten och befattningar i livet. Vårdbiträde i hemtjänsten, ledare på barnkolloni, mellanstadielärare, tillsynslärare, museipedagog, alkoholinspektör, informatör, systemutvecklare, projektledare och avslutar som senior projektledare. Ett lärorikt och intressant yrkesliv! Blir det som jag tänkt går jag i pension sommaren 2019.