Tobias är på väg!

Idag har vi följt Tobias som flyger hem till Sverige. Just nu är han på Island och kommer att mellanlanda hos sin mamma i Malmö innan han kommer till oss på söndag.

Vad gäller jobbet är jag riktigt nöjd med det jag får gjort under sommaren. Flera ”surdegar” är avklarade och äntligen har jag fått ro att både genomföra, fundera och planera. Nästa vecka börjar semesterfirarna återkomma till jobbet och troligtvis är det den sista lugna veckan i sommar( och i år).

Maja är underbar men också en riktig utmaning. I går kom hon med en blöt toaborste och la i mitt knä i soffan. Jag hade glömt stänga toadörren! Om vi inte skjuter in köksstolarna hittar vi henne stående på bordet. Skorna flyttas högre och högre upp o s v. Men hon börjar fatta det här med att göra sina behov utomhus och det är en lättnad och mycket mindre jobb och passande.

Idag flyttade vi husvagnen. Jag vill vädra och gå igenom den innan Joel och Johanna kommer. Vi vet inte om någon vill bo i den men den behöver gås igenom i vilket fall som helst.