Garagetak och reflektioner

Tidig lördagssommarmorgon i Arkhyttan. Donna och jag sitter på köksbron och lyssnar på tystnaden. Detta är vårt paradis!

Den sista lugna arbetsveckan är slut, jag har arbetat fyra veckor efter semestern och hunnit ifatt alla surdegar och måsten. Det har funnits tid för reflektion och eftertanke och jag har planerat två uppstartsmöten. Det första är i Tällberg på tisdag till onsdag.

Det är underbart när vårt hus fylls med liv och energier från den yngre generationen. Jag är så lycklig över att alla våra barn trivs här och kan koppla av. Till och med Maja får den stimulans hon vill ha och är riktigt trött mellan varven. Joel och Johanna har lagat fantastiska middagar. Det är deras sista dag här, i morgon reser de hem till Helsingborg och börjar arbeta på måndag. Mats ska göra sushi till avskedsmiddag. Som tur är stannar Tobias till slutet av nästa vecka och nästa helg kommer syster Karin och avslutar sommaren med oss.

Vår vän Lasse har slitit hårt med vårt garagetak. Det finns ett bra ord som passar på honom, idog… Det är nu klart och jag längtar efter att slutföra målningen. Vi är obeskrivligt tacksamma att han tagit sig tid och hjälpt oss med detta och om några veckor ska vi ordna garagetakfest för honom och Anna.