Minnen

Jag har letat efter nedanstående foto ett tag. Det är jag, min syster Gigi(Birgitta), Gittan och Kalle. Vi bodde nära varandra i Lillhärdal. Vår familj bodde i en lägenhet i lärarbostadshuset vid skolgården och Gittan och Kalle bodde i hus i närheten. Kalle och jag lekte ofta och han hade världens snällaste mamma som bjöd på fika och uppskurna apelsiner. Kalle besökte oss nyligen och vi återupplevde barndomsminnen.

I torsdags natt åkte Mats till Avesta lasarett och sov. De hade en återbudstid och skulle kolla hans snarkningar och om han har andningsuppehåll. Hundarna och jag var ensamma en natt och det händer inte ofta! Vi avvaktar nu resultatet.

Jag arbetade hemifrån igår och vi kurade tidigt skymning med glögg (tack för tipset Åsa!) och brasa. Nu har jag en efterlängtad helgledighet efter en alltför hektisk arbetsvecka. Nästa vecka är ännu mer späckad men därefter kommer det att lätta.