Nytt år

Vi välkomnar 2018 och lämnar 2017 med lättnad.

2017 har varit ett tungt år och enligt Mats, hans värsta. Sjukdom, ohälsa och död har varit dominerande. Bella, Gunnemar och Britt har lämnat oss. Mats har varit dålig hela året och undersökningarna har avlöst varandra. Vi ställde in all jakt och skogsvistelser har varit obefintliga. Jag har varit orolig och trött, psoriasen har slagit till och den mesta tiden har vi försökt fördriva, stå ut och vänta på bättre tider. Ett tillstånd vi verkligen ogillar!

2017 har ändå innehållit ljusglimtar, Ebbe, Kian och Alva har utökat släkten, liksom Maja har utökat vår hundflock. Våra barn har det bra och Tobias kom hem till Sverige på besök. Vi hittade vår husbil som står och väntar på att tas i bruk till våren.

Jag är hoppfull inför 2018. Mats har redan piggnat till av sin andningsmask och hans lukt och smak är på väg tillbaka.

2018 väntar på oss och vi är beredda att fylla det!

Vi firade en lugn nyårsafton, det blev en vit kväll utan skumpa. Maja blev mycket orolig av smällar och raketer som startade redan vid 20-tiden och vi fick lägga energi på att hålla henne lugn. Jag lyckades hålla mig vaken till 12-slaget och jag skålade in året med ett glas mjölk!