Julgranen är utkastad

Putte sällskapar mig vid min morgonstund. Igår åkte julgranen ut, jag städade nedervåningen och Mats gjorde fantastiskt goda västenbottenspajer i nya pajformen. Vi hade en rätt så bra dag och Mats kände sig lite piggare.

Jag har landat och återhämtat mig och på måndag börjar vardagen och arbetet igen. Vi får två nyanställda medarbetare och vi går en spännande vår till mötes. Vi planerar att jag ska få avlastning för att få en mer normal arbetsbelastning, mitt sista arbetsår ska bli bra för både mig och Trafikverket it. Jag hoppas också att jag ska få mindre besvär av min psoriasis.

Vi gjorde sovrum i kontoret med hjälp av barnen före jul. En hel del kartonger och påsar stuvades då in i nya kontoret och idag planerar jag att röja bort det sista. Vi har haft minusgrader i natt och jag hoppas att dagen bjuder på lite solsken och blå himmel, det har vi inte haft sedan innan jul!