Ännu mer snö

Jag skottar och skottar, vid brevlådan är snön cementlik och varje dag fylls detta på av plogbilen som lyckas skrapa is från vägen bit för bit. Mina muskler värker och jag skottar och skottar, men trivs. Garageplanen får vi plogad men idag ska jag skotta fram husbilen så att vi kan ha den som extrafordon om det skulle behövas.

Det är så vackert och skönt med snön, det är flera år sedan vi hade så mycket snö.

Mats smaksinne har fått igång honom med matlagning igen och jag njuter! Han har bättre och sämre dagar men i stort är han piggare och gladare än på länge.

Vi planerar våren och året, det lutar åt att jag kommer att arbeta året ut innan jag går i pension. Vi funderar på hur vi då bäst ska lägga upp semester och vardagsliv.

Jag har hittat några hundbilder som tål att visas igen. Underst ser ni vackra Donna men först ett foto av Bella, som hon saknas oss…