Resa hem och hemma igen!

Fredagen tillbringade vi mestadels på terassen i solen. Framåt kvällen regnade det, jag lagade korvgryta och vi förberedde oss för hemresan. Karin stannar kvar fram till påsken.

Jag har haft underbara och välbehövliga semesterdagar tillsammans med Maggan och Karin. Vi har roligt och funkar jättebra tillsammans! Vi planerar att göra om resan i början av november 2019, då är jag pensionär och vi kan stanna ett par veckor!

Hemresan gick bra, klockan 6.15 tog vi taxi från bytorget och därefter morgonbussen från Salobrena till Malaga. Vi fick se gryningen över ett stilla Medelhav och denna bussresa gick närmare havet än jag tidigare åkt. Vi kom fram till flygplatsen i god tid och en halvtimme försenat flög vi hemåt i medvind.

Ellenor och Emilia mötte Maggan och efter att sagt hejdå var det bara en kort väntan på mitt tåg. 

Framme i Säter stod Mats och väntade med öppna armar!

Jag njuter av att vara hemma igen. Jag möttes av en glad Mats och lyckliga hundar. Vi tittade på melodifestivalen medan jag saktade landade med själ och kropp. Resan startade vid 6 och 20.15 klev jag in hemma i Arkhyttan. Jag tror jag somnade innan jag lagt huvudet på kudden, Maja var lycklig och gick som hon brukar och la sig tillsammans med mig. När jag vaknade låg jag länge och bara njöt. Putte, Mats, Maja, jag i sängen och Donna på golvet vid fotändan.

Borta underbart

men

hemma bäst!