Droppen…

Detta foto fick vi som julkort från ett par som köpt en av Mats trätavlor. De hängde tavlan på ett uthus och en dag hittade de en bosättare!

Jag vet inte vad som utlöste det, kanske var det energi från barnen eller vårljuset. Oavsett vilket, så hade jag igår fått nog!

Det är ohållbart att fortsätta som vi gör nu. Vi måste få hjälp med Mats andning de tunga dagarna. Det är så på gränsen att vi är i ständig beredskap att åka till akuten. Mats kämpar med att hålla sig lugn och jag kan aldrig slappna av. Särskilt frustrerande och jobbigt blir det när jag tar bilen till jobbet och går i ständig beredskap! Igår fick jag alltså nog, situationen är ohållbar och vi måste hitta en lösning! Jag kommer att släppa arbetet helt och stanna hemma tills det löst sig.

Idag ska Mats till vår husläkare för den årliga kontrollen och jag följer med för att se vad han kan göra och rekommendera. Vi söker läkaren Emma i Avesta för att få diskutera situationen med henne. Vi kommer att vidhålla att vi ska få hem syrgas till de akuta stunderna. När vi åker in akut får han syrgas och han tycker att det hjälper flera dagar efteråt.

Elin reser hem till Malmö idag, det har varit mysigt att ha henne här och hon kommer att saknas oss!