En liten krasch

Så här ser mina fingrar ut efter 4 dagars behandling med Dermalex för psoriasis. Salvan svider och gör ont och har inte påvisat någon förbättring annat än lite kortvarigt efter den första insmorningen. Jag fortsätter att söka andra botemedel, ska testa Aleo Vera Gel i stället.

Idag är dagen efter då jag hade fått nog och desutom reste Elin hem vid lunchtid.

Jag är ”låg” och kroppen säger ifrån. Förutom besvär med psoriasis har jag haft migrän och mått allmänt dåligt. Kroppen kraschar efter att jag insett att även jag riskerar min hälsa om vi inte hittar en lösning på vår situation.

I morse träffade vi vår husläkare i Långshyttan, vi är båda mycket nöjda med honom. Han förklarade en del av Mats besvär, bl a yrseln och tog dessutom bort metformin eftersom hans långtidsblodsocker är mycket stabilt och lågt. Mats värden är som vanligt bra förutom hans hjärtflimmer och lite sämre njurvärden pga alla mediciner. Vi har nu börjat jaga Avestaläkarna för att få till ett samtal om framtiden.

Snön smälter i rask takt och nu framåt kvällen lyser solen. Vid husväggen börjar växterna förbereda sig. Hönsen får gå ute i den del av trädgården som är snöfri. Donna och Maja är inne i den värsta löptiden. Donna klapprar tänder och Maja är allmänt stirrig.

Fredag… vi mumsar på en rökt rådjursbog som vi fått av jaktledaren Karl-Oskar. Jag dricker vin men Mats avstår pga sin gikt.