Vitt

Idag vaknade vi till nollgradigt och en vit snötäckt morgon. Gårdagens regn övergick till snö i natt. Men därunder finns årets första tusselago!

Igår fick Mats loss handbromsen på husbilen i samråd med Hasse. Vi gräddade våfflor i ett nytt våffeljärn och väntade på telefonsamtal från läkaren Emma.

Elkonvertering och undersökning i Uppsala är inte aktuellt. Mats ska testa en alldeles ny typ av medicin som ska kunna ge en bättre effekt. Han ska begränsa sitt vätskeintag till 1,5 liter per dygn. Vi fick också veta att den vattendrivande medicinen han tar kan orsaka gikt! Tid för provtagning inför medicinbytet och till en sjukgymnast fixades, liksom ett intyg till mig att Mats behöver min hjälp på dagarna. Vi hoppas att försäkringskassan godkänner det! Emma ska försöka övertyga lungkliniken om att vi behöver prova syrgas här hemma.

Donna och Majas löpning är inne i det sista mest intensiva skedet, vilket är påfrestande för alla. Kastrerade Putte fick vara instängd i sovrummet en stor del av gårdagen.