Hemma igen

Helgen ägnar vi oss åt MotoGP och att njuta av våren. Snart blommar vårlökarna och trädgården förbereder sig.

2 hönor verkar ha börjat ruva och det passar bra med lite tillskott i flocken.

Jag har varit sjukskriven ett par veckor och min psoriasis verkar ha lugnat sig lite. Jag har fått en bra hemgjord salva av Johanna som verkar hjälpa. Mats har sämre och bättre dagar men vi tror att den nya medicinen ger effekt. Likaså Den Qi Gong healing han fick av Helena. Och senaste veckan har vi inte behövt åka till akuten!

Vi är båda trötta och slitna, inte mycket behövs för att vi ska komma ur balans. Men möjligheten att vistas utomhus, hundarna, hönsen och våren hjälper till att hålla oss i balans. Jag har börjat släppa den förlamande oron som plågat mig det senaste året. Vi planerar framtiden utifrån nya förutsättningar.

Vi vill bygga en liten terass på framsidan av huset. Vi planerar och hoppas att vi ska orka ta tag i det kommande vecka.