Bättre dagar!

Äntligen: Mats är piggare! Han börjar bli rastlös, tar initiativ till aktiviteter och ser mycket gladare ut!!! Den nya medicinen, skåneresan och våren/sommaren har gett effekt.

Vi har tagit en helvit helg och att se på melodifestivalen utan ett glas vin var lite ovant. Vi mår bra av att hålla kropparna rena, det är så gott och lätt att sammankoppla sommaren med lite gott att dricka.

Idag skiner solen igen, växtligheten har exploderat efter de senaste regndagarna. Jag vet att det är tidigt men chansar och planterar tomater i krukor och kryddor i pallkragen. Köksbron ska ställas i ordning, golvet ska oljas liksom bänk och bord. Mats och Lasse lagar gräsklipparen, gräset växer så att det knakar.

Hittade min målning ”Vi” som jag gjorde när vi nyss hade träffats. Då var det Mats hundar Banji och Bubba som var med oss. Jag tycker mycket om bilden och den är fortfarande lika aktuell. Vi är en enastående flock, vi följs åt i vått och torrt.

Allt är som det ska!