Nya tider

Livet förändras. Aldrig trodde jag att jag skulle sitta hemma kl 7 med morgonkaffet när Mats ringer från Julabutiken i Avesta för att få råd om val av dörrhantag till källardörren. Han har en provtagningstid på lasarettet kl 8 men for iväg innan jag vaknat, en timme tidigare än nödvändigt.

Igår besiktigade Anticimex huset som fick godkänt men vi fick några goda råd. Jag träffade läkaren och fick både salvor och goda råd, bl a att Mats bör ta över vattenjobben, allt från hänga tvätt till att torka diskbänk och skura toalett… (klok doktor!) så nu blir det bomullshandskar under en period!

Vi njuter av vår uteplats och grillar gärna. Igår kom de första myggen så nu börjar myggbekämpningen. Vi har fått en fin myggspiralbehållare av syster Karin som fungerar toppenbra.

Vår trädgård har inte fått den vård den brukar men är ganska härlig även som vildvuxen. Hallonen får fritt spelrum i år!