20 juli

Vår granne och tillika jaktledare säljer sin Passat till oss. Det känns lyxigt med en 10 år nyare bil!

Igår reste Elin hem mot Malmö via sin pappa i Sandviken. Jag arbetade hemifrån och på kvällen var vi på jaktmöte och fick oss tilldelat älgpassen för jakten 19-21 oktober. Luften var fylld av brandrök och solen lyckades bara stundtals ta sig igenom röken/diset. Det kommer från de stora bränderna norrut. Lillhärdal ligger illa till.

Det kom några regndroppar också men de torkade innan de hann nå marken.

Idag är det ingen vanlig dag. Min mormor Agda föddes för 116 år sedan och hennes födelsedagsfester följde alla skånska traditioner med sju sorters kakor osv. Släktens Margaretor har namnsdag och som pricken över i fyller även Maggan år idag! Stort Grattis till er alla!

Jag gör sista arbetsrycket, på söndag lämnar jag över beredskapen och börjar semester nummer 2!