Vintertid

Jag somnade gott i soffan efter att ha sett ”Så mycket bättre”. Hundarna gör mig gärna sällskap. Varje år upptäcker vi en ny artist, i år är det Albin Lee Meldau som imponerar, hans röst tränger långt ner i hårrötterna!

Vintertiden är här och lite försiktiga snöfjun ligger kvar här och där. Igår eldade i vedspisen och drack glögg för att hålla värmen.

Jag kommer på mig själv att längta efter vardagliga saker som jag normalt inte längtar efter att göra. Ta diskatrasan och torka av köksbordet, fylla och tömma diskmaskinen, skura spisen, putsa fönster, skruva upp lock och korkar, bära in ved… men även annat som jag gillar t ex att sticka klart min sjal och måla färdigt min tavla. När mina händer är brukbara igen ska jag försöka komma ihåg att njuta av att kunna göra det jag vill.