Kura gryning och en bra dag

Mats var också uppe tidigt och idag myste vi tillsammans och kurade gryningen…

Influensavaccinering väntar i eftermiddag, i övrigt tar vi som vanligt dagen som den kommer.

Vi skickar tankar till syster Gigi och Hasse som flyger ner till syster Karin i Spanien idag.

Det blev en bra dag, jag orkade ta tag i lite småsaker här hemma. Mats mådde också lite bättre. Jag inser mer och mer hur slutkörd jag är. Att ha en enda sak uppbokad kan få mig helt ur balans. Jag förmår mig inte ens att logga in på jobbdatorn för att lägga in ett frånvaromeddelande. Sjukskrivningen var räddningen, nu får jag möjlighet att återhämta krafter och energi. Och acceptera att jag mår som jag mår, ena dagen sämre andra dagen bättre.

Händerna blir också bättre.( om jag låter bli att använda dem)

Det är snart dags att avnjuta en Laphroaig igen…