Dagvill

När jag vaknade i morse trodde jag att det var lördag men vid 6-tiden satte vardagstrafiken igång och verkligheten kom ifatt mig. Elin reste igår kväll och är nu tillbaka i Malmö men om tre veckor är hon här igen!

Dagarna går och äntligen närmar sig november sitt slut, på söndag är det första advent och vi kan njuta av att gå julen till mötes. Härligt!

Min chef ringde här om dagen och när jag berättade om hur vi mår och vår situation förstod jag hur eländigt det låter och faktiskt är. Mats kämpar med klåda och sömnproblem, jag är utmattad och har oanvändbara händer. Men det fantastiska är att vi är bra på att leva i nuet och ta till vara på stunden, då blir det jobbiga så mycket lättare att bära. Att tiden rinner iväg är oviktigt, särskilt nu när vi båda är lediga. Det vi inte gör idag blir gjort en annan dag.