Äntligen

Vi väntar på Mats sjuktransport till Akademiska sjukhuset i Uppsala. 7.55 hämtas han utanför huset och åker därefter med sjukbussen från Hedemora. Idag ska han förberedas, träffa läkare och lämna prover. Natten tillbringar han på City Stay Hotel och i morgon genomförs hjärtkateteriseringen. Han kommer inte att hinna med sjukbussen tillbaka utan han tar i stället ett tåg till Säter där jag möter. Det är efterlängtat men nervöst… och det ska bli sååå skönt när det är gjort!

Igår gjorde vi en norsk nollställning av bilen. Det är detsamma som man gör med datorn, stänger av och slår på igen. Vi läste oss till hur passaten fungerar i Google. Om spolarvätskan fryser slås motorn av för både vindrutetorkare och spolning och en nollställning behövs för stt de ska slås på igen. Sagt och gjort, vi kopplade från jordkabeln i några timmar. Till vår stora förtjusning fungerade det! Det kändes som lite av ett trolleri MEN billigt och bra!

Det kommer att bli långa dagar för mig, jag skulle gärna följt med men med tanke på hundarna är det bäst att vi väntar här hemma. Jag har bra sällskap av dem och Mats kommer att rapportera efter hand.


Mina fingrar har varit lite bättre under en period men blivit sämre igen, det känns just nu ganska tröstlöst.