En smäll

…det var inte lugnt särskilt länge.

Jag gick ut med hundarna en stund i trädgården efter lunchen.  Därefter gick jag till husbilen för att börja fixa iordning den. När jag kommit dit ringde Mats. Hans defibrillator hade löst ut och han larmade också larmcentralen. Det var väldigt obehagligt, han var kallsvettig, darrig och rädd. Jag avlarmade larmcentralen och ringde 112 som skickade en ambulans. Hundarna och jag körde före men blev omkörda längst vägen. Vi åkte hemifrån strax efter kl 3.

Som vanligt blev vi bra bemötta, de kollade prover och diskuterade med hjärtläkare. Avläsning av ICD: n sker först i morgon(vardag) och Mats blev inlagd på avd 27. Efter 3 timmar på akuten körde jag hem och betalar nu räkningarna i sista stund.

Vi blir väldigt oroliga, osäkra och rädda, är det så här vi ska leva nu?

Det känns tryggt att de just nu tar hand om honom på avdelningen men tomt och tråkigt här hemma tycker vi alla tre!