1 april 13:45 och 17:30

Jag kom till sjukhuset vid 13:30. Mats är på bra humör och känner sig trygg här. Han längtar efter en dusch och är lycklig över att ha fått en elektrisk säng som han kan ändra själv. Det verkar som omställningen av ICD:n gett effekt, han har bara haft ett tillfälle då pacemakern slagit till sedan de omprogrammerade den.

För några minuter sedan hämtade de honom för att åka rullstol till röntgen. Senare ska de även göra ett ultraljud. Jag känner mig lugn när jag är här, jag har svårt att koppla av när jag är hemma. Hundarna väntar i buren i bilen, som står i halvskugga och med fönster på glänt. Det är bara 7 grader men soligt och det kan snabbt bli varmt.

17:30

Mats gjorde båda undersökningarna medan jag var där. Nu väntar vi på återkoppling från undersökningarna och programmeringsläkaren. Han sa till Mats att han skulle återkomma i kväll.

Jag har åkt hem, ätit och rastat/matat hundarna. Ännu har en dag bara förvunnit och vi väntar!